#

Verkoop

Neem contact op met onze verkoop om je wensen door te spreken! 
Bel 06 33 14 15 61 en spreek met Ilse Vink alles door. Ze denkt graag mee over manieren om de alstroemeria goed te presenteren en zodoende goed te verkopen! 

Langer genieten

De alstroemeria is een lang houdbare bloem, daar kun je je klanten mee verblijden! We leveren op klantspecificatie. Bestellen kan direct via Floriday of door te mailen met verkoop@tesselaar-alstroemeria.nl We leveren van stelen in fusten tot aan kant-en-klaar bestickerde bossen in zwarte emmers voor de winkelvloer. Zo kunnen de consumenten nog eerder van een verse bos bloemen genieten! Ons volledig assortiment is hier te zien. 

Gecertificeerd

Tesselaar Alstroemeria wil zich continu verbeteren, vooral qua duurzame teelt en kwaliteit. Daarom berekenen we al sinds 2015 onze milieufootprint en proberen deze omlaag te brengen. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor: MPS-A, MPS Gap, MPS Socially Qualified en MPS Product Proof. Ons MPS-nummer is 600915.

U kunt zien wat deze certificaten betekenen via www.volgjebloemofplant.nl

Samenwerken

We denken graag met onze klanten mee om de keten korter en sneller te maken, zodat de consument langer van onze alstroemeria kan genieten! Neem contact met ons op om kennis te maken.

BROCHURE AANVRAGEN