Verkoop

 

Vragen over directe leveringen voor bijvoorbeeld grote partijen? Neem contact op met onze verkoop of bel meteen: 06 33 14 15 61. Ilse Vink is verantwoordelijk voor de verkoop en bespreekt graag de mogelijkheden en prijzen met je.

 

Langer genieten

De alstroemeria is een lang houdbare bloem, daar kun je je klanten blij mee maken! We leveren op klantspecificatie. Bestellen kan direct via Floriday of door te mailen met verkoop@tesselaar-alstroemeria.nl We leveren van stelen in fusten tot aan kant-en-klaar bestickerde bossen in zwarte emmers voor de winkelvloer. Leveren in dozen is niet de standaard maar is zeker mogelijk! Daarvoor hebben we graag contact. Zo kunnen de consumenten nog eerder van een verse bos bloemen genieten! Ons volledig assortiment is hier te zien. 

Gecertificeerd

Tesselaar Alstroemeria wil zich continu verbeteren, vooral qua duurzame teelt en kwaliteit. Daarom berekenen we al sinds 2016 onze milieufootprint en proberen deze omlaag te brengen. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor: MPS-A, MPS Gap, MPS Socially Qualified en MPS Product Proof. Ons MPS-nummer is 600915.

U kunt zien wat deze certificaten betekenen via www.volgjebloemofplant.nl

Samenwerken

We denken graag met onze klanten mee om de keten korter en sneller te maken, zodat de consument langer van onze alstroemeria kan genieten! Neem contact met ons op om kennis te maken.

BROCHURE AANVRAGEN