#

Over Tesselaar alstroemeria

Tesselaar Alstroemeria wil mensen blij maken met grensverleggende alstroemeria's. De energie die wij halen, door met plezier te doen wat gedaan moet worden, is zichtbaar in de Alstroemeria’s die wij telen. Dit is wat wij door willen geven aan onze afnemers in onze merkbelofte: mensen blij maken met grensverleggende Alstroemeria’s.

Historie en identiteit

In 1989 is Tesselaar Alstroemeria in Luttelgeest gestart met 2 hectare kas. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door Rick & Karolien Tesselaar. Het bedrijf bestaat nu uit 3 locaties van in totaal 10 hectare en is daarmee de grootste alstroemeriakas in Europa. We zijn oprecht duurzaam bezig, het is geen moeten maar willen. We willen prachtige bloemen leveren zonder een negatieve impact te hebben op het milieu. We zoeken continu naar manieren om ons hierin te verbeteren maar streven ernaar om 100% biologisch alstroemeria's te telen. Je merkt dat op ons bedrijf, onze hoezen zijn van 100% gerecycled plastic en we verduurzamen telkens weer onze inkoop. Maar vooral het gedrag van onszelf en onze medewerkers is belangrijk in het verduurzamen.

Onderscheidend eigenzinnig

We hebben onze eigen strategie in de afzet, we richten ons voor 50% op retail en voor 50% op de groothandel. In onze bedrijfskeuzes denken we creatief en innovatief na. Vandaar dat we onszelf onderscheidend eigenzinnig vinden en dat ook stimuleren in ons team. Mensen ontwikkelen en samen elke dag met plezier aan mooie bloemen werken maakt dat we samen betrokken zijn bij het bedrijf en het product. Dit vergt continue investering maar geeft ons ook veel plezier. Qua marketing zijn we wellicht ook wel onderscheidend eigenzinnig, je vindt ons op social media maar we gaan ook graag samenwerkingen aan met bloemisten, groothandelaren en branche organisaties. Samen zorgen we ervoor dat onze sector duurzamer wordt en onze bloem bekend wordt bij onze afnemers. 

I

 

  • Jaarrond bloemen beschikbaar in alle kleuren
  • Maatwerk mogelijk: eigen hoezen, dozen, zwarte emmers
  • Maatschappelijk betrokken
  • CO₂ footprint berekend van alle bloemen
  • MPS gecertificeerd
Lees online of vraag aan
Tesselaar

BROCHURE

# Lees online > Aanvragen >