Daarom Tesselaar Alstroemeria

Duurzame snijbloemen, geproduceerd door een betrokken team. Tel daarbij op dat Tesselaar Alstroemeria onderscheidend eigenzinnig is, zowel in afzet als in de organisatie. Dat maakt dat je bij Tesselaar een goede partner vindt om samen de alstroemeria te verkopen aan klanten die blij worden van bloemen! 
Tesselaar Alstroemeria levert maatwerk, kan door haar grootte alle typen klanten bedienen en zet zich in voor een duurzame teelt. De alstroemeria is onze passie: een snijbloem die jaarrond beschikbaar is in alle kleuren en kwaliteitsklassen. Een verrassing op de vaas. 

  • Duurzame snijboemen
  • Maatwerk: eigen hoezen, dozen, zwarte emmers
  • Professionele marketing en afzet
  • CO₂ footprint berekend van alle bloemen
  • MPS gecertificeerd

Animatie Tesselaar Alstroemeria

De CO₂ die vrijkomt door de productie van Mistral wordt gecompenseerd door donatie aan Trees for all

Tesselaar Alstroemeria heeft continu als doel om bloemen te kweken zonder negatieve impact op het milieu. Daarom berekenen we jaarlijks onze milieufootprint en kijken bij elke bedrijfsbeslissing: hoe kan het slimmer, duurzamer, efficienter. In de basis is de alstroemeria een duurzame bloem: lagere kastemperatuur en minder benodigde lichturen dan andere snijbloemen.  Mede door de lagere kastemperatuur en minder inzet van licht is de alstroemeria een duurzame bloem. De meeste bestrijding van beestjes die virussen overbrengen of onze bloemen aantasten gebeurt met natuurlijke bestrijders. Het teveel aan stelen (alstroemeria's zijn lange bloemen) laten we in de kas als meststof. Jaarlijks produceert Tesselaar inmiddels zo’n 36 miljoen stelen, per soort is te zien in het Assortiment wat de uitstoot per steel is. 

KOM WERKEN BIJ TESSELAAR

“Together we go far. Together we are team Tesselaar.”

Peterson, medewerker kas