Daarom Tesselaar Alstroemeria

Dankzij onze jarenlange kennis van de teelt en afzet van de alstroemeria zijn wij dé eigenzinnige partner om het bloemenschap in uw winkel of cash&carry te vullen.
Tesselaar Alstroemeria levert maatwerk, kan door haar grootte alle typen klanten bedienen en zet zich in voor een duurzame teelt. De alstroemeria is onze passie: een snijbloem die jaarrond beschikbaar is in alle kleuren en kwaliteitsklassen.

  • Jaarrond bloemen beschikbaar in alle kleuren
  • Maatwerk mogelijk: eigen hoezen, dozen, zwarte emmers
  • Maatschappelijk betrokken
  • CO₂ footprint berekend van alle bloemen
  • MPS gecertificeerd

Animatie Tesselaar Alstroemeria

Het soort Mistral (wit) wordt geleverd met totale compensatie van de CO₂ die uitgestoten is tijdens de productie

Tesselaar Alstroemeria heeft continu als doel om bloemen te kweken zonder negatieve impact op het milieu. Daarom wordt al jaren de milieufootprint van de bloemen berekent. Dit doen ze met behulp van de applicatie EcoChain. Het doel hiervan is om inzicht te krijgen in de stromen in het bedrijf om zo maatregelen te nemen om te verbeteren en daarmee te verduurzamen. Ook maakt de milieufootprint het mogelijk om de alstroemeria te vergelijken met andere snijbloemen. Mede door de lagere kastemperatuur en minder inzet van licht is de alstroemeria een duurzame bloem. Jaarlijks produceert Tesselaar inmiddels zo’n 36 miljoen stelen, per soort is te zien in het Assortiment wat de uitstoot per steel is. 

KOM WERKEN BIJ TESSELAAR

“Together we go far. Together we are team Tesselaar.”

Peterson, medewerker kas