Productiemedewerker
In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar energieke productiemedewerkers die ons hardwerkende productieteam komen versterken. Denk aan; fysiek bezig zijn, kleurrijke alstroemeria ’s, volop werken voor een bepaalde periode en wanneer je daarvoor openstaat zijn er mogelijkheden om intern door te groeien naar een leidinggevende functie.

Wat ga je doen?
Na een informatief gesprek met de afdeling P&O plan je samen je eerste werkdag als productiemedewerker. Je wordt welkom geheten door een voorman/voorvrouw op één van onze locaties in Luttelgeest. Met een opleidingsplan, welke je samen doorneemt, start je jouw eerste werkdag. 

Goed voorbereid begin je de werkzaamheden. Je wordt ingewerkt op het plukken of het sorteren van alstroemeria ‘s, dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur voor één van deze werkzaamheden. Het plukken of sorteren van de diverse soorten alstroemeria ’s gaat in een bepaald tempo, hier werk je naar toe. Houd er rekening mee dat het ‘doorwerken’ is als productiemedewerker. Samen met jouw team zorg je ervoor dat er elke dag een goede productie gedraaid wordt. Hier haal jij jouw voldoening en werkplezier uit. In de pauzes heb je ruimte om even te ontspannen. Je komt te werken in een gezellig team van collega’s met verschillende nationaliteiten. 

Je werkt minimaal 4 dagen en maximaal 5 dagen per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag.
  

De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 15.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent op deze dagen. 

De eerste maand heb je de ruimte om je het werk eigen te maken. Als dit goed gaat ben je jouw proeftijd door en kun je voor een bepaalde periode aan de slag blijven.

Wie zoeken we?
Diploma’s en opleiding zeggen voor deze functie weinig. Wij vinden het belangrijker dat je inzet toont en de wil hebt om als productiemedewerker volledig mee te draaien. 
Je bent minimaal 4 dagen per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zaterdag.

Wat bieden we?
De arbeidsvoorwaarden zijn geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond als productiemedewerker binnen de glastuinbouw. Als basis passen wij de cao-glastuinbouw toe.


Wil je graag solliciteren en/of heb je  vragen naar aanleiding van de vacature, dan kun je contact opnemen via 06-15213807 of via personeelszaken@tesselaarluttelgeest.nl.