#

Scholieren

Extra geld verdienen in de weekenden en vrije dagen? Bij Tesselaar Alstroemeria zit je goed!

Voor het plukken van onze prachtige Alstroemeria ’s kunnen wij versterking gebruiken. Wij zijn namelijk op zoek naar weekendkrachten  die de handen uit de mouwen willen steken. In de kas gaat het om werkzaamheden als biologie uitzetten en gewasonderhoud. En in de schuur kun je aan de slag met inleggen en bossen. Of je in de schuur of in de kas werkt hangt af van jouw voorkeur. 
De werkzaamheden zijn niet ingewikkeld, maar houd er rekening mee dat het 'doorwerken' is. Uiteraard krijg je alle uitleg en begeleiding die nodig is om je werk goed te doen.

Bepaal zelf wanneer je komt werken!

We werken in een team waarbij iedereen op dezelfde tijden werkt. Maar je bepaalt zelf wanneer je wilt komen werken. Je kunt je namelijk voor diensten inschrijven. Zo kun je in je vakanties en op zaterdag bijverdienen en als je nog energie over hebt zelfs na schooltijd aansluiten.

Werktijden voor de vaste medewerkers zijn:
Maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot ongeveer 16.30 uur
Vrijdag en zaterdag van 7.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.
Enige flexibiliteit is hierin vereist omdat we pas kunnen stoppen als alle rijpe bloemen geplukt zijn.

Salaris

Je salaris wordt bepaald afhankelijk van je leeftijd. Tussen de 15 en 21 jaar ligt het salaris tussen de € 4,20 en € 12,30 bruto per uur (incl. vakantiegeld en vakantiedagen).

We organiseren regelmatig leuke borrels, feestjes en/of bedrijfsuitjes. Zeker als Covid-19 het straks weer toelaat.

Wie zijn wij?

Oranje, geel, rood, roze, paars en wit! Dat zijn de kleuren alstroemeria’s waar wij iedere dag vol trots mee werken! Met ruim 60 mensen telen wij op 3 locaties in Luttelgeest, 22 verschillende soorten alstroemeria’s. Ons doel is om mensen blij te maken met een kleurrijke verassende bloem, die we ook nog eens duurzaam en vrijwel biologisch kunnen telen. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk, je ziet dit terug in de manier van hoe we telen, het contact met onze relaties en medewerkers.

Interesse?

Zie jij het zitten om lekker bij te verdienen in de weekenden en vakanties?  Leuke collega’s om je heen te hebben? En lijkt het jou leuk om bij één van de grootste alstroemeria kwekers van Europa te werken?

Meld je aan via de site! Wij nemen graag contact met je op om je méér te vertellen over deze weekendbaan!

 

Direct online solliciteren

Upload je CV:
Upload je motivatiebrief:
Ik heb de beschikking over eigen vervoer:
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
U heeft nog geen CV bijgevoegd. Wilt u uw CV uploaden bijvoegen?
WAAROM WERKEN BIJ TESSELAAR LEUK IS:
  • Je werkt in teams
  • Je draagt bij aan de levering van kleurrijke bloemen
  • Je ontwikkelings- mogelijkheden hebt
  • Het een nuchter, praktische bedrijf is: met elkaar doen we het werk