Tesselaar Alstroemeria produceert jaarlijks meer dan 30 miljoen stelen onder 10 hectare glas. De verschillende soorten alstroemeria's worden op 3 locaties gekweekt. We leveren aan groothandels, retailers, supermarkten en we hebben een cash & carry. De wijze van levering wordt bepaald door de klant. Tesselaar Alstroemeria is gecertificeerd voor: MPS Florimark, MPS-A, MPS Gap, MPS Socially Qualified, MPS Quality en MPS Product Proof. Ons MPS-nummer is 600915, u kunt zien wat deze certificaten betekenen via www.volgjebloemofplant.nl.
Sinds 2016 berekenen we ook onze ecologische voetafdruk met behulp van de Ecochain-applicatie. We zijn lid van Benefits of Nature om ervoor te zorgen dat de sierteeltsector op zoek gaat naar nieuwe oplossingen en partnerschappen om de belasting van het milieu te verminderen. Wij vinden het belangrijk om een ​​standaard voor voetafdrukberekening te hebben, daarom ondersteunen we stichting BON.

 

We denken graag met onze klanten mee om de keten korter en sneller te maken, zodat de consument langer van onze alstroemeria kan genieten!