Tesselaar Alstroemeria produceert jaarlijks meer dan 36 miljoen stelen onder 10 hectare glas. De verschillende soorten alstroemeria's worden op 3 locaties gekweekt. We leveren aan groothandels, retailers, supermarkten en we hebben een cash & carry. De wijze van levering wordt bepaald door de klant.
We onderscheiden ons door maatwerk te leveren aan de klant: aantal stelen, diktes en lengte per bos, met of zonder hoes, gelabeld met prijsetiket van de klant, op emmers, in fusten of in dozen. Bij ons kan het in overleg allemaal. Zelfs de gebundelde bossen in dozen rechtstreeks opsturen zodat ze zo de winkelvloeren op kunnen en de klant nog eerder van een verse bos bloemen met lang vaasleven kan genieten!

Tesselaar Alstroemeria is gecertificeerd voor: MPS Florimark, MPS-A, MPS Gap, MPS Socially Qualified, MPS Quality en MPS Product Proof. Ons MPS-nummer is 600915, u kunt zien wat deze certificaten betekenen via www.volgjebloemofplant.nl.
Sinds 2016 berekenen we ook onze ecologische voetafdruk met behulp van de Ecochain-applicatie. We zijn lid van Benefits of Nature om ervoor te zorgen dat de sierteeltsector op zoek gaat naar nieuwe oplossingen en partnerschappen om de belasting van het milieu te verminderen. Wij vinden het belangrijk om een ​​standaard voor footprintberekening te hebben, daarom ondersteunen we stichting Benefits of Nature en hebben zitting in het bestuur.

 

We denken graag met onze klanten mee om de keten korter en sneller te maken, zodat de consument langer van onze alstroemeria kan genieten!

 

Rick & Karolien Tesselaar